Cu capital integral privat, TROIA PREMIUM CONSTRUCT SRL are ca obiectiv principal de activitate construcții civile rezidențiale și nerezidențiale.

De asemenea, societatea realizează lucrări de construcții de drumuri, autostrăzi și de instalații.

Întreaga activitate a societății noastre se bazează pe accentuarea importanței clientului în afacere, iar conducerea a adoptat sistemul managementului prin obiective organizaționale și individuale riguros stabilite:

  • calitatea lucrărilor executate;
  • eficientizarea costurilor;
  • execuția la termen a lucrărilor.

Creșterea competitivității lucrărilor realizate la standardele tehnologice și profesionale compatibile cu cele existente în U.E. și îmbunătățirea productivității muncii sunt permanent în atenția noastră.

Datorită bogatei experiențe câstigate în domeniu, folosind utilaje performante și personal calificat, firma noastra continuă să realizeze cu succes lucrări de reabilitare și întreținere de drumuri și lucrări în domeniul construcțiilor civile și industriale, precum și lucrări tehnico-edilitare (canalizări menajere, pluviale, apă potabilă).

Echipa TROIA PREMIUM este compusă din specialiști în domeniile care stau la baza conceperii și finalizarii unui proiect de succes.

Dispunem de personal calificat, cu peste 200 de angajați bine pregătiți profesional și specializați în toate ramurile construcțiilor: ingineri, responsabili de calitate, responsabili tehnic cu execuția, maiștri și șefi de șantier, zidari, faianțari, dulgheri, ipsosari, mecanici utilaje, fierari betoniști, tâmplari, instalatori pentru termic, electric și sanitar, zugravi, parchetari, mașiniști, lăcătuși, sudori, muncitori de deservire.

De asemenea, firma noastră conlucrează în regim de anteprenoriat sau parteneriat cu firme acreditate din majoritatea domeniilor de activitate privind constructiile civile și industriale.